Een reactie plaatsen

Busy

vintage tv ad

Even een kleine update. Achter de schermen van The TV Station is het heen en weer vliegen momenteel. Waar we mee bezig zijn? Kijken of het handig is om als stichting op te treden, uitzoeken voor welke fondsen of subsidieregelingen we in aanmerking zouden kunnen komen, een enorme berg onderzoek plegen naar achtergronden van aangedragen onderwerpen, in contact treden met klokkenluiders, slachtoffers, betrokkenen…

Ook de mogelijkheden om gesponsored te worden, zonder daarbij aan onafhankelijkheid in te boeten, worden momenteel bekeken.

Allemaal veel werk, spannend, leuk om te doen en een kolfje naar onze hand. Inmiddels zijn we erachter dat DENKEN een case te hebben, niet automatisch inhoudt dat je er mee aan de slag kunt. Soms ontbreekt stomweg voldoende bewijsvoering, waardoor we moreel gezien geen item kunnen maken. De andere keer is de bewijsvoering waterdicht, maar bestaat er een reële kans op ernstige gevolgen voor de klokkenluider. Kortom: voor we daadwerkelijk een zaak rond hebben, zijn we even verder.

Desalniettemin: working on it. Volle kracht en bloedserieus.

Stay tuned!

P.S. wij zijn ALTIJD geïnteresseerd in zaken die het verdienen om aan de kaak gesteld te worden. Mail ons alle input gewoon, wie weet zie je het terug bij The TV Station!
Mailen kan naar: info@thetvstation.nl

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: